Skip to main content

Projektinfo arkiv

Projektinformation

 • Prästgårdsgatan 22: Nyhetsbrev oktober - summering efter Öppet hus

  Här följer en summering av informationen som lyftes på Öppet hus i slutet av september. Först och främst vill vi tacka alla som deltog och för det stora intresset! Det flesta frågorna handlade om den planerade renoveringen. Projektgruppen fick även in konkreta synpunkter gällande behov i lägenheter och huset i stort - ett värdefullt komplement till enkätsvaren.

  Läs mer 2021-10-21
 • Prästgårdsgatan 22: Trycksak och inbjudan till Öppet hus

  Den här veckan får du som bor på Prästgårdsgatan en trycksak i brevlådan om enkätresultatet. Du får även en inbjudan till Öppet hus den 21 september.

  Läs mer 2021-09-15
 • Fel telefonnummer till projektsamordnare i tidigare information

  Vi har uppmärksammats på att det tyvärr smugit med fel telefonnummer till vår projektsamordnare i tidigare information. Det telefonnummer som gäller till Valmire är 08 706 92 83 och inget annat. Tryckfelsnisse ber om ursäkt!

  Läs mer 2021-09-07
 • Prästgårdsgatan 22: Nyhetsbrev augusti

  Hej, efter lite sommarledigt är projektet på Prästgårdsgatan åter igång. Just nu sammanställer vi resultatet av enkäten vilket du kommer få ta del av inom kort. Samtidigt planerar vi för höstens aktiviteter. Vi hoppas bland annat kunna träffas på ”öppet hus” i september för att berätta mer om den planerade renoveringen.

  Läs mer 2021-08-31
 • Trycksak i din brevlåda

  I förra veckan fick du som bostadshyresgäst en information i din brevlåda om en framtida renovering på Prästgårdsgatan 22. Här på projektplatsen hittar du motsvarande information.

  Läs mer 2021-06-08
 • Platsen för senaste nytt

  Under den här gula projektinfo-rutan kommer du hitta all löpande information som rör dig som hyresgäst på Prästgårdsgatan 22.

  Läs mer 2021-06-02
Tillbaka