Skip to main content

Om projektet

 Huset på Järnvägsgatan 32 byggdes 1937 och nu börjar åldern ta ut sin rätt. Vi som sköter huset ser behov av en framtida renovering för ett bekymmersfritt boende många år framåt.

Åldern märks lite varstans – kanske mest i kök och badrum. Samtidigt behövs allt mera resurser för att sköta om och värma upp huset.

FÖRST FRÅGAR VI DIG

Under sommaren och hösten vill vi tillsammans med dig som hyresgäst ta reda på hur husen mår idag, genom en enkät. Som fastighetsägare har vi bra koll på vissa saker. Exempelvis förbrukningar av vatten, el och värme. Vi vet också vilka felanmälningar som gjorts och hur taken mår – och så vidare.

Samtidigt bor vi inte i husen – och ser inte alltid brister och behov med dina ögon. Därför vill vi fråga dig om din upplevelse av huset där du bor.

Frågorna är en fördjupning av den årliga kundenkäten som du brukar få vart tredje år. Du kommer att känna igen frågeområden som tvättstuga, badrum, ventilation, kök, värme och utemiljö.

SEDAN PRATAR VI OM BEHOVEN

När vi sedan summerat svaren bjuder vi in till samtal om behoven. Du väljer själv om och hur du vill medverka. Det viktiga är att vi får en gemensam bild av hur husen mår.

DÄREFTER TITTAR VI FRAMÅT

Därefter bjuder vi in dig som vill till att blicka framåt. Som fastighetsägare – med ett uppdrag från Sundbybergs stad – tänker vi ofta femtio år framåt.

Hus och hyresgäster ska trivas och må bra hos oss under lång tid. Och då är det angeläget att även utemiljön, tryggheten, tvättstugan, källsorteringen och mycket annat gör sitt jobb.

Järnvägsgatan 32
@map:59.36226, 17.96836:map@
 
  • Stadsdel: Centrala Sundbyberg
  • Adresser: Järnvägsgatan 32
  • Fastigheter: Muraren 5
  • Lägenheter: 22
  • Lokaler: 5
  • Byggstart: Tidigast våren 2022
  • Projekt: Förnyelse av hus och lägenheter.