Skip to main content

Logga in / Min sida

Boka tvättstugan, gör en felanmälan, se dina köpoäng och lägenheter du anmält intresse för. Via Min sida kan du själv enkelt hålla koll på det mesta som rör ditt boende och din plats i bostadskön – utan att behöva ringa eller besöka oss. Du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter här intill.

behåll dina köpoäng – bekräfta din köplats en gång om året

För att behålla dina köpoäng behöver du som står i vår bostadskö, men inte redan är kontraktsinnehavare på en lägenhet hos oss, logga in på Min sida och bekräfta din köplats minst en gång om året (minst en gång var 12:e månad). På Min sida under intresseanmälningar klickar du på länken ”Lägenhet (XXX köpoäng)”. Kolla att allt stämmer och klicka på spara.

Om du däremot redan är kontraktsinnehavare behöver du inte göra något utan din köplats och köpoäng uppdateras automatiskt, om du har skapat en intresseanmälan.

Bekräfta köplats för parkering och förråd

Har du köplats för parkering och förråd behöver du även uppdatera dessa intresseanmälningar. Bekräfta din köplats minst en gång om året för att behålla dina köpoäng. På Min sida under intresseanmälningar klickar du på Parkering eller Förråd. Kolla att allt stämmer och glöm inte att trycka på spara längst ner. Har du flera köplatser behöver du göra detta för alla.

ge oss rätt kontaktuppgifter

Vi skickar erbjudanden om lägenhet via e-post. Därför är det viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till dig. Har du bytt e-postadress eller telefonnummer behöver du själv gå in och uppdatera under Ändra min registrering på Min sida.

Så skriver du personnummer

Hur du skriver personnummer för att logga in spelar ingen roll. Vi har sett till att alla varianterna fungerar.

behöver du först registrera dig?

Om du inte redan står i vår bostadskö behöver du först registrera dig via länken här intill för att få inloggningsuppgifter. Det kostar inget att stå i vår bostadskö. Om du glömt ditt lösenord kan du få ett nytt via länken "glömt lösenord". 

Registrera dig

Logga in


Glömt ditt lösenord?