Så här söker du

Vi har närmare 7 000 hyresrätter med närhet till all service, kommunikationer och gröna oaser runt knuten. Vår uthyrning är helt internetbaserad och all kommunikation sker via forvaltaren.se och e-post.

Det är viktigt att du kontrollerar att vi alltid har en korrekt e-postadress vi kan nå dig på, då du annars riskerar att missa viktig kommunikation från oss rörande lägenheter eller din köplats.

Lägenheterna presenteras i 4-8 dagar. Du anmäler intresse för en ledig lägenhet. Om din köpoäng räcker till bjuds du in till visning. Sökande med flest köpoäng får sedan lägenheten, förutsatt att övriga villkor är uppfyllda.

För att söka hyresrätt hos oss ska du vara fyllda 18 år och ha svenskt personnummer.

Så här gör du

  • Registrera en köplats om du inte redan har en, det kan du göra från den dagen du fyller 16 år. Du behöver också ett svenskt personnummer för att kunna registrera en köplats.
  • Sök lägenhet via Lediga lägenheter.
  • Anmäl intresse för den lägenhet du är intresserad av på Min sida.
  • Du får lämna intresse för högst tre (3) lägenheter samtidigt.

Har du inte hört något från oss 14 dagar efter sista anmälningsdagen har du tyvärr inte blivit erbjuden lägenheten. Du är välkommen att söka igen och lämna intresse för andra lägenheter. 

Prenumerera på bevakning

Du kan prenumerera på bevakning av den lägenhetstyp och det område du är intresserad av. När en lägenhet som uppfyller dina önskemål blir ledig får du e-post från oss.

Uppdatera köplatsen

För att din köplats ska finnas kvar måste du uppdatera den en (1) gång per år. Det gör du enklast genom att logga in på Min sida. Varje gång du är inloggad uppdateras köplatsen automatiskt. Kontrollera även att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.

Vi skickar en gång per år ut en påminnelse om att uppdatera din köplats. Denna påminnelse skickas till din registrerade e-postadress. Du måste då inom en månad uppdatera din köplats. Annars försvinner din köplats och de poäng du samlat.

Ingen förtur

Vi ger ingen förtur utan alla lägenheter hyrs ut efter köpoäng.