Skip to main content

Projektinfo arkiv

Projektinformation

 • Det här händer i renoveringen under sommaren

  Snart är det semestertider. Samtidigt pågår förberedelserna för fullt inför renoveringen på Götgatan. I det här brevet kan du ta del av det som händer nu och under sommaren.

  Läs mer 2021-07-01
 • Hjälp oss att hjälpa dig i flyttstöket

  Vi förstår att det är mycket att stå i nu inför stundande renovering. Men vi måste fortfarande hjälpas åt för att kunna hålla ordning i husen under perioden.

  Läs mer 2021-06-15
 • Månadsbrev juni

  Här följer information om pågående förberedelser för renoveringen av din fastighet. Under maj har vi genomfört förrådsrensning, planerat vidare för evakuering och förberett för personlig genomgång av dina val och samtal kring din nya hyra.

  Läs mer 2021-05-31
 • Månadsbrev och nya hyror

  Här följer en lägesrapport om renoveringen av din fastighet. Förråden har rensats, din nya hyra har blivit satt, evakuering av hus 18 kommer att påbörjas inom en snar framtid och valblanketter för hur du vill att din lägenhet ska se ut landar i din brevlåda.

  Läs mer 2021-04-30
 • Tömning och rensning av förråd

  Här får du information om förrådsrensning och flytt av dina tillhörigheter. Under renoveringen kommer vi att riva nuvarande förråd för att sedan bygga nya. Därför ska dina förråd märkas upp och rensas.

  Läs mer 2021-04-07
 • Nuläge i renoveringsplaneringen

  Snart är det dags för renovering av din lägenhet och den fastighet du bor i. I den här uppdateringen får du information om vad som händer just nu och framåt i renoveringsplaneringen.

  Läs mer 2021-03-31
 • Status efter tredje samrådsmötet

  Nu är visningslägenheterna klara och visade för samrådsgruppen. Samtidigt har det tredje samrådsmötet för renoveringen av Götgatan 14-18 hållits. Här följer information om vad som händer framöver.

  Läs mer 2021-02-19
 • Snart blir du inbjuden till visningslägenhet

  I slutet av januari kommer visningslägenheterna på Götgatan 18 stå klara. Du kommer därför inom de närmsta veckorna att få en inbjudan till att komma och själv se hur det kan tänkas se ut i din egen lägenhet efter renoveringen.

  Läs mer 2021-01-20
 • Nuläge i renoveringsplaneringen

  Vi har kommit en bit in i planeringen för renoveringen av husen på Götgatan 14-18. Än kvarstår en del frågor att besvara men du som hyresgäst kommer att få löpande uppdateringar under planeringens gång.

  Läs mer 2020-11-19
 • Sammanfattning av andra samrådsmötet

  Det andra samrådsmötet för renoveringen av Östern 5 (Götgatan 14-18) hölls 15 oktober. Under mötet diskuterades förslag till renoveringsåtgärder och skisser av möjliga förändringar i lägenheterna visades. Under mötet ställde samrådsgruppen frågor och Förvaltaren svarade på dessa i den mån det gick varefter en del frågor togs med för vidare efterforskning.

  Läs mer 2020-10-22
 • Sammanfattning av första samrådsmötet

  Renoveringsplanering för Götgatan 14-18 är i full gång och ett första av totalt tre samrådsmöten hölls den 30/9. Nedan följer en sammanfattning av det första mötet.

  Läs mer 2020-10-09
 • Vi hjälper dig med förrådet 22 och 23 juni

  22 och 23 juni får du extra hjälp av våra sommarjobbare med att plocka ur ditt förråd inför den kommande renoveringen av fastigheten.

  Läs mer 2020-06-16
 • Vi hjälper dig att rensa i förrådet

  Planeringen och förberedelserna inför den kommande renoveringen fortsätter under sommaren. Nu i juni får du extra hjälp av våra sommarjobbare med att plocka ur ditt förråd. Under sommaren kommer vi också att bygga om två lägenheter på Götgatan 18 till visningslägenheter.

  Läs mer 2020-06-10
 • Senaste nytt april 2020

  Som vi berättade i januari planeras en kommande renovering av husen på Götgatan 14-18. Här kommer en uppdatering av läget just nu.

  Läs mer 2020-04-21
 • Vi förbereder för renovering

  Nu är arbetet åter igång med planeringen inför att renovera husen på Götgatan. Än är det ett tidigt skede av förberedelserna och idag finns inte svar på alla frågor. Här kan du ta del av den information som finns så här långt, så att du ska kunna följa arbetet.

  Läs mer 2020-01-24
Tillbaka