Skip to main content

Projektinfo arkiv

Projektinformation

 • Port 17, 19 och 21: Snart start för sanering hos dig

  Snart är det dags för sanering av PCB och asbest på balkonger, uteplatser och fönster hos dig i port 17, 19 och 21. Inför att arbetet startar behöver du tömma din balkong eller uteplats.

  Läs mer 2021-07-14
 • Sammanfattning av tredje samrådsmötet

  På det tredje samrådsmötet, inför renoveringen av gårdarna, summerades samrådsgruppens samlade önskemål och medskick till projektgruppen. Här är en kort sammanfattning.

  Läs mer 2021-07-13
 • Sammanfattning av första och andra samrådsmötet

  Planeringen för gårdsrenoveringen på Hallonbergsvägen 1-47 är i full gång och nu har två av fyra samrådsmöten ägt rum. Första mötet handlade främst om behoven på gårdarna. Fokus på det andra mötet var nödvändiga åtgärder och möjligheter i gårdsrenoveringen.

  Läs mer 2021-06-03
 • Nyhetsbrev april 2021: Mer dialog om behoven på Hallonbergsvägen 1-47

  Hej, nu börjar det hända saker hos dig på Hallonbergsvägen. Först och främst vill vi tacka så mycket för enkätsvaren gällande gårdsrenoveringen! Svaren kommer tas med i en fortsatt dialog där vi vill lyssna in era önskemål ännu mer. Här kan du läsa om vad som händer just nu hos dig och i ditt område.

  Läs mer 2021-04-27
 • Start för balkongarbeten

  Nu påbörjas sanering av PCB- och asbest på balkongerna på Hallonbergsvägen. Först ut är nummer 5, 7 och 9 där arbetet sätter igång från och med 12 april. Arbetet sker från utsidan av huset och för dig som hyresgäst är saneringen helt ofarlig.

  Läs mer 2021-04-07
 • Tyck till om nya gårdarna på Hallonbergsvägen

  Som vi berättat i foldern du fick före jul, kommer vi med start i år börja göra om gårdarna hos dig på Hallonbergsvägen. Medan vi fortsätter att planera hur gården ska rustas upp vill vi fånga in dina idéer!

  Läs mer 2021-02-11
 • Arbete på balkongerna från och med januari 2021

  Med start i januari 2021 arbetar vi på balkongerna för att ta bort PCB och asbest genom en sanering. Arbetet sker från utsidan av huset.

  Läs mer 2020-12-17
 • Broschyr: Nu rustar vi för framtiden på Hallonbergsvägen

  Under de närmsta dagarna delar vi ut en broschyr till dig som bor på Hallonbergsvägen 1-47. Mer broschyren berättar vi bland annat om kommande underhåll och större renoveringar av gård och garage.

  Läs mer 2020-12-17
 • Din inomhusluft på Hallonbergsvägen

  Just nu arbetar vi intensivt med att förbättra inomhusluften i din lägenhet. Nya ventilationsaggregat är på plats i garaget och vi har även genomfört ventilationsarbeten i ett antal förråd och lokaler.

  Läs mer 2020-10-27
 • Hallonbergsvägen och Skidbacken: Ventilationskontroll i vissa lägenheter

  Du kanske har märkt att det pågår ventilationsarbeten i garaget i ditt hus? Nu fortsätter vi med insatser i vissa lägenheter för att ventilationen ska fungera på bästa sätt hos dig och dina grannar.

  Läs mer 2020-10-06
 • Sundbybergs stad bygger om vid Hallonbergsvägen

  Sundbybergs stad informerar om kommande förändringar i Hallonbergen. Flera gator ska byggas om för att förtydliga gatunätet och skapa en säkrare miljö för alla som rör sig i trafiken. Gatuarbeten vid Hallonbergsvägen-Rissneleden påbörjades i augusti.

  Läs mer 2020-09-04
 • Dags att renovera hissarna på Hallonbergsvägen

  Det har blivit dags att modernisera hissen i ditt hus. Vi gör det för att säkra driften och se till så att den uppfyller de lagar och regler som gäller för hissar idag. Den nya hissen kommer bland annat att vara tystare och mer tillgänglig.

  Läs mer 2020-09-01
 • Arbete med ventilationen

  Vi utför arbeten med ventilationsanläggningarna på Hallonbergsvägen. Detta görs för att förbättra inomhusluften i lägenheterna och för att spara energi.

  Läs mer 2020-06-10
 • Informationsmötet ställs in

  På grund av händelseutvecklingen av coronaviruset har vi beslutat att ställa in informationsmötet som var inplanerat imorgon den 25 mars.

  Läs mer 2020-03-23
 • Vi flyttar fram informationsmötet

  Vi har tidigare bjudit in till ett informationsmöte om den kommande renoveringen av din gård. På grund av personalbrist flyttar vi fram informationsmötet till den 25 mars.

  Läs mer 2020-03-16
 • Välkommen till informationsmöte!

  Vi välkomnar dig som bor på Hallonbergsvägen till ett informationtillfälle gällande kommande renovering av innergård, garage och nybyggnation av lägenheter.

  Läs mer 2020-03-06
Tillbaka