Projektinfo arkiv

Projektinformation

 • Sundbybergs stad bygger om vid Hallonbergsvägen

  Sundbybergs stad informerar om kommande förändringar i Hallonbergen. Flera gator ska byggas om för att förtydliga gatunätet och skapa en säkrare miljö för alla som rör sig i trafiken. Gatuarbeten vid Hallonbergsvägen-Rissneleden påbörjades i augusti.

  Läs mer 2020-09-04
 • Dags att renovera hissarna på Hallonbergsvägen

  Det har blivit dags att modernisera hissen i ditt hus. Vi gör det för att säkra driften och se till så att den uppfyller de lagar och regler som gäller för hissar idag. Den nya hissen kommer bland annat att vara tystare och mer tillgänglig.

  Läs mer 2020-09-01
 • Arbete med ventilationen

  Vi utför arbeten med ventilationsanläggningarna på Hallonbergsvägen. Detta görs för att förbättra inomhusluften i lägenheterna och för att spara energi.

  Läs mer 2020-06-10
 • Informationsmötet ställs in

  På grund av händelseutvecklingen av coronaviruset har vi beslutat att ställa in informationsmötet som var inplanerat imorgon den 25 mars.

  Läs mer 2020-03-23
 • Vi flyttar fram informationsmötet

  Vi har tidigare bjudit in till ett informationsmöte om den kommande renoveringen av din gård. På grund av personalbrist flyttar vi fram informationsmötet till den 25 mars.

  Läs mer 2020-03-16
 • Välkommen till informationsmöte!

  Vi välkomnar dig som bor på Hallonbergsvägen till ett informationtillfälle gällande kommande renovering av innergård, garage och nybyggnation av lägenheter.

  Läs mer 2020-03-06
Tillbaka