Skip to main content

Projektinfo arkiv

Projektinformation

 • Nyhetsbrev juli - full fart på renoveringen

  Hej, just nu pågår en hel del aktivitet hemma på Sturegatan. Trafikverket byter ut gamla fjärvärmeledningar under marken och därmed är vägen tillfälligt spärrad för biltrafik. Samtidigt är det full fart på renoveringen både inuti och utanför huset.

  Läs mer 2021-07-08
 • Renoveringen är igång

  Nu drar den efterlängtade renoveringen igång på Sturegatan 31. Produktionsstarten blev tyvärr försenad då upphandlingen av entreprenör drog ut på tiden. Renoveringen inleds med rivning.

  Läs mer 2021-04-23
 • Sista flyttlasset har gått från Sturegatan 31

  Hej! Nu har alla på Sturegatan 31 flyttat ut till sina tillfälliga lägenheter. Samtidigt planerar vi för fullt inför renoveringsstarten.

  Läs mer 2021-02-11
 • Inför flytten - hämta flyttkartonger och sortera avfall

  Vi vill underlätta din flytt från Sturegatan 31. Därför är du välkommen att hämta flyttkartonger som nu finns i källaren. Inom kort kommer du även kunna sortera och slänga brännbart och farligt avfall vid två tillfällen, på gården.

  Läs mer 2020-10-20
 • Nytt visningstillfälle torsdag 27 augusti

  I veckan har du en ny möjlighet att titta närmare på materialval som bänkskivor, köksluckor, tapet, kakel och klinker. Vi håller till i den tomma lägenheten på våning 2.

  Läs mer 2020-08-24
 • Vi förlänger svarstiden inför den andra visningen

  I början av sommaren fick du din renoveringsbroschyr, dina valblanketter och ett sista svarsdatum för dina val. Vi förlänger nu svarstiden till 1 september inför det andra visningstillfället.

  Läs mer 2020-08-06
 • Dags att välja nivå

  Under veckan som kommer kan du hålla lite extra utkik i brevlådan. Snart får du nämligen din renoveringsbroschyr och dina valblanketter så att du kan göra dina val.

  Läs mer 2020-06-26
Tillbaka