Skip to main content

Projektinfo arkiv

Projektinformation

 • Nyhetsbrev juni-juli: Glad sommar!

  Nu är sommar och semestertider här efter en vår full av förberedelser på Järnvägsgatan 21 och 23. Tack till dig som rensat i förrådet, lämnat saker i containern och hört av dig med frågor. Snart blickar vi framåt inför renoveringsstart i höst.

  Läs mer 2021-07-01
 • Containern kvar tills onsdag förmiddag 30 juni

  Containern för grovsopor står kvar lite längre. Detta eftersom den anlände några dagar senare än planerat.

  Läs mer 2021-06-17
 • Containern är nu på plats

  I fredags 11 juni skulle containern anlänt precis som vi informerat om. Tyvärr levererades den inte som utlovat (enligt vår beställning), vilket förstås var jättetråkigt. Vi beklagar förseningen. Nu under dagen kom containern äntligen på plats.

  Läs mer 2021-06-14
 • Containern tillbaka i juni - passa på att ta hjälp av sommarjobbarna

  Hej! Efter containerns uppskattade besök i påskas har vi ordnat ett nytt tillfälle att bli av med grovsopor. Under flera dagar kommer dessutom sommarjobbare att hjälpa till på Järnvägsgatan 21-23.

  Läs mer 2021-05-21
 • Vi fortsätter som planerat

  Hej! I våra samtal med er hyresgäster har vi fått lite frågor efter lokaltidningens artikel om husen.

  Läs mer 2021-05-05
 • Nyhetsbrev april 2021

  Hej! Som tidigare nyhetsbrev berättat är planen att börja arbeta med husen i augusti/september. Tills dess fortsätter planering och förberedelser under vår och sommar.

  Läs mer 2021-04-23
 • Container för grovsopor på plats tills fredag 9 april

  Som vi nämnde i senaste nyhetsbrevet är containern på besök igen! Den anlände i måndags och är kvar tills fredag 9 april.

  Läs mer 2021-03-31
 • Nyhetsbrev mars 2021: Vi börjar renovera husen

  Hej! Som vi informerat om ska frågan om lägenhetsrenovering prövas i Hyresnämnden. Där tittar de på om Förvaltarens förslag till renovering är rimligt. Parallellt pågår den separata förhandlingen mellan Hyresgästföreningen och Förvaltaren om vad hyresnivåerna ska bli efter renoveringen.

  Läs mer 2021-03-23
 • Uppdatering om renoveringen

  Hej! För att kunna renovera huset där du bor på ett hållbart vis behöver Förvaltaren ditt och dina grannars medgivande. Det var också därför du fick blanketter att fylla i och skicka in till oss. Här kommer en uppdatering om hur läget ser ut just nu. Vi vill också passa på att tacka för allt engagemang med bra frågor och intresse så här långt. Vi fortsätter självklart med månatliga nyhetsbrev och information vid behov.

  Läs mer 2021-03-03
 • Nyhetsbrev februari 2021

  Hej! Vi har haft många bokade besök i visningslägenheten vilket är väldigt roligt. Ni är många som är intresserade och tycker det är härligt att se förbättringarna på nära håll. Nu närmar sig sista datumet att tacka ja eller nej till renoveringen (10 februari). Vi fortsätter med löpande information och nyhetsbrev längs vägen under hela projekttiden.

  Läs mer 2021-02-04
 • Medgivandeblanketterna ska skickas in senast 10 februari

  Hej! Den 10 februari är sista dagen för att skicka in ditt ja- eller nejsvar för renoveringen. Har du tappat bort blanketterna du fick i brevlådan i december? Ingen fara. Vi har i veckan skickat ut dem på nytt, via rekommenderat brev, till dig som ännu inte skickat in ditt svar.

  Läs mer 2021-01-28
 • Skicka in kompletterande blankett - håll utkik i brevlådan

  Hej! I december fick du medgivandeblanketter inför renoveringen av ditt hus: en blankett för allmänna utrymmen och en för din lägenhet. På blanketten för din lägenhet ser du alla åtgärder som ingår. Efter önskemål från samrådsgruppen har vi nu kommit fram till att även inkludera vissa elarbeten.

  Läs mer 2021-01-25
 • Nyhetsbrev januari 2021

  Hej och god fortsättning! Nu står visningslägenheten på Järnvägsgatan 21 klar inför renoveringen. Vi hoppas att du vill komma och kika på hur förbättringarna ser ut i verkligheten. Varmt välkommen!

  Läs mer 2021-01-19
 • Medgivandeblanketter i din brevlåda

  Hej! För några veckor sedan fick du en broschyr där Förvaltaren presenterade renoveringsplanen för huset du bor i. Nu är vi framme vid nästa steg: medgivandeblanketterna. För att ge dig möjlighet till att ställa frågor så kommer vi kontakta dig på telefon framöver.

  Läs mer 2020-12-07
 • Därför renoverar vi köken

  Köket är en central plats i hemmet som engagerar många. Genom våra kontakter har vi fått en del frågor och funderingar om köket. Det uppskattar vi. Som du säkert läst om planerar vi att renovera köken i alla lägenheter. Och flera av frågorna handlar om man själv kan få välja hur mycket man vill renovera i köket. Därför vill vi försöka förklara hur vi kommit fram till beslutet om köksrenovering.

  Läs mer 2020-11-27
 • Nyhetsbrev november 2020

  Hej! För en tid sedan fick du en broschyr om renoveringsplanen för ditt hus. Planen är att sätta igång renoveringen i augusti 2021 och då börja med Järnvägsgatan 21. Vi hoppas att du fått tillfälle att titta igenom broschyren i lugn och ro. Här kommer lite info om vad som händer framöver.

  Läs mer 2020-11-27
 • Containern kvar över helgen

  Hej! Vi förbereder inför renoveringen som är planerad att starta nästa år. Sedan 23 oktober finns en container vid ditt hus för att underlätta för dig som vill rensa hemma och i förrådet. Efter önskemål kommer containern att stå kvar några extra dagar. Passa gärna på! På måndag 2 november fraktas den bort.

  Läs mer 2020-10-29
 • Vi presenterar renoveringsplanen för Ekdungen 1

  Under sommaren och hösten har vi haft fyra samrådsmöten inför renoveringen som är planerad för Järnvägsgatan 19-23. På det sista mötet som ägde rum i oktober presenterade Förvaltaren hur renoveringsplanen ser ut. Den finns nu sammanfattad i en broschyr som du får i brevlådan inom kort. Här är en översikt av innehållet.

  Läs mer 2020-10-28
 • Container för grovsopor 23-30 oktober

  Vi förbereder inför renoveringen som beräknas starta under nästa år. Behöver du rensa hemma och i ditt förråd? Vill du bli av med gamla trasiga saker? Passa gärna på när vi nu ställer ut container.

  Läs mer 2020-10-26
 • Vi filmar avlopp 27 augusti

  Inför den kommande renoveringen besiktigar vi nu avloppsstammarna på Järnvägsgatan 21. Med en specialkamera filmar vi stammarna invändigt för att ta reda på mer om rörens nuvarande skick.

  Läs mer 2020-08-21
 • Nu tar vi bort den gamla oljepannan

  Under sommaren passar vi på att ta bort den gamla oljepannan med oljetankar från Järnvägsgatan 21. Anläggningen har inte använts på många år och inför den kommande renoveringen är det hög tid att frigöra utrymmet i källaren.

  Läs mer 2020-06-04
 • Dags för samråd på Järnvägsgatan 19, 21, 23

  De två tidstypiska 60-tals husen på Järnvägsgatan 19, 21, 23 i Duvbo närmar sig en välbehövlig renovering. Under det senaste året har vi kompletterat tidigare besiktningar och har nu en bra bild av hur husen mår. Och den 17 juni startar samrådet med hyresgästerna.

  Läs mer 2020-05-29
 • Samråd i sommar

  Som många säkert kommer ihåg så genomförde vi under 2015 ett samråd och informerade om den kommande renoveringen av ditt hus.

  Läs mer 2020-05-11
 • Omstart för renovering av ditt hus

  Renoveringsplanerna var igång redan 2015 men tvingades skjutas upp på grund av ovissheten kring Trafikverket breddning av järnvägen precis bredvid huset. Men nu är det dags att ta upp arbetet igen.

  Läs mer 2019-10-24
Tillbaka