Nyheter

2018-09-20 Med Lennart i fokus

Ett stambyte innebär ett sprillans nytt och fräscht badrum, men också damm och stök under de sex veckor som renoveringen pågår. Hyresgästerna bor kvar, men ibland - som i Margaretas och Lennarts fall - finns särskilda behov att få flytta ut under tiden.

2018-09-13 Gratis filmvisning med panelsamtal

Fredag 21 september har Aggregat en gratis visning av filmen Europas Brasilia av Carl Pontus Hjortén på kulturcentrum i Hallonbergen.

2018-09-10 Så kan du påverka

För trivseln i ett område är det avgörande med engagemang och gemenskap. Förvaltaren vill på alla sätt uppmuntra till detta, bland annat genom att låta hyresgästerna vara med och påverka sin boendemiljö.

2018-09-10 Snart knackar vi på!

Din åsikt gör skillnad! Onsdag 19 september knackar vi på hos ett slumpmässigt urval hyresgäster för att lämna över årets kundundersökning.

2018-08-30 Gamla anor ger nya ängar i Storskogen

I Storskogen sveper historiens vingslag fram mellan två hus på Ateljévägen. Här lyser rabatterna med sin frånvaro och i stället breder prästkragar, kruståtel och blåklockor ut sig på en äng - som endast slås med lie. För att lära oss mer om ängen träffade vi landskapsvårdaren Veronica Holm, hjärnan bakom projektet.

2018-08-29 Världens första sopsug får sällskap

Visste du att världens första sopsug för hushållsavfall finns i Hallonbergen? Nu ska den få sällskap av en helt ny, modern sopsug. Tisdag 28 augusti togs första spadtaget till det som ska ge Hallonbergen och Ör en modern och hållbar avfallshantering med bättre möjligheter till källsortering.

2018-08-27 Stadsvandring i Nya stadskärnan

Du som är nyfiken på projektet Nya stadskärnan är välkommen att följa med på Sundbybergs stads stadsvandring där de berättar om idéerna kring torg, trafik och ny bebyggelse. Trafikverket deltar också och berättar om utbyggnaden av järnvägen genom Sundbyberg.

2018-08-16 Mera kvällsbuss till Ursvik

Idag bor redan över 6 000 invånare i Ursvik och allt fler flyttar in. Och i väntan på att tvärbanan börjar rulla 2021 förtätar nu Ursviksprojektet, där Förvaltaren har en drivande roll, bussturerna på kvällar och helger.

2018-07-18 Håll din lägenhet sval i sommarvärmen

Vi har en rekordsommar värmemässigt, vilket kan leda till varma lägenheter. Här kommer därför tips på hur du kan hålla din lägenhet lite svalare.

2018-07-05 Hissräddarna Liam och Noel

Om barnen är vår framtid går vi en ljus sådan tillmötes, i alla fall om man ser till Liam, 10, och Noel, 9. Efter att hissen på Skvadronsbacken 56 stannat, med både granne och hund instängda, var de snabba att kalla på hjälp.