Nyheter

2020-10-23 Spring med Förvaltaren på höstlovet

Under höstlovet kan barn och unga välja bland många roliga aktiviteter i Sundbyberg. Lördagen den 31 oktober anordnar exempelvis Förvaltaren ett lopp för barn mellan 5-12 år, tillsammans med Storskogens SK. Ingen anmälan krävs och korvgrillning utlovas! 

2020-10-09 Vi förnyar Hallonbergsparken

Förvaltaren har under sommaren inlett en upprustning av Hallonbergsparken som ligger ett stenkast från Hallonbergen centrum. Parken har stor utvecklingspotential och för att göra den till en levande plats rustar vi upp och skapar nya lekredskap, utmärkande promenadstråk och en konstgräsplan.

2020-10-08 Kundtjänst stängd fredag förmiddag 9 oktober

Förvaltarens kundenhet, kundtjänst och växel kommer att ha en utbildning och därför hålla stängt fredag 9 oktober mellan klockan 7:30 och 13:00

2020-10-06 Tips och råd för en behaglig höst inomhus

Hösten är här och med den tillbringar vi mer tid inomhus. Under perioden som vi värmer upp husen ska temperaturen ligga på minst 20 grader, men variationer kan självklart förekomma. Du kan faktiskt påverka temperaturen och inomhusluften en hel del själv. Ta del av våra tips för en behaglig höst!

2020-10-02 Få farligt avfall hämtat vid din ytterdörr

Det är jätteviktigt att sortera farligt avfall så som sprayburkar, elektronik och batterier på rätt sätt. Det innebär en stor brandrisk om dessa hamnar fel i sorteringen. Om du inte känner dig säker på att du kan sortera farligt avfall på rätt sätt finns det en smart lösning för att undvika att det blir fel.

2020-10-01 Vi tar tempen på våra företagshyresgäster

Under våren erbjöd Förvaltaren ett antal lokalhyresgäster tre hyresfria månader. De tre månaderna har nu gått och vi har besökt tre av företagen och hört hur läget är för dem just nu.

2020-09-29 Sopplunch i Rissne

Dofterna sprider sig ljuvligt i en av Förvaltarens lokaler där Faiza Rebandi från Verdandi står och rör om i grytan. Det är tisdag, klockan har slagit 11 och det är dags för sopplunch på träffpunkten i Rissne som fått det enkla namnet Lokalen. Faizas soppor är populära och besökarna fyller snabbt på i lokalen.

2020-09-28 Full fart på Högklintavägen

Ett av Förvaltarens uppmärksammade projekt är renoveringen av Högklintavägen 17 till 39 med 175 lägenheter och en rad stora lokalkunder som Systembolaget, Handelsbanken och ICA Supermarket. Som bäst pågår renoveringen av lägenheterna i etapp två. Och i början av nästa år startar avslutande etapp tre.

2020-09-25 Ert engagemang gör våra hus bättre att bo i

Varje år delar vi ut en undersökning till ett urval av våra hyresgäster med frågor om hur vi sköter vårt uppdrag.  Nyligen har vi fått årets svar. Vårt Nöjd-Kund-Index (NKI) har höjts till 70 för både bostads- och lokalhyresgäster. De siffrorna är vi väldigt glada för och stolta över.

2020-09-23 Fria däck till dig som cyklar i vinter

Om du bor du i Sundbyberg och ska cykla i vinter så har vi ett coolt tips. Sundbybergs stad söker nu dig som vill cykla i vinter, till och från jobbet under perioden 1 december till 31 mars, minst tre kilometer minst tre gånger i veckan.