Nyheter

2019-03-08 Nytt parkeringsbolag sedan 1 mars

Sedan den 1 mars 2019 har Förvaltaren APCOA som nytt parkeringsbolag. I samband med det nya avtalet har avgifterna på besöksparkeringarna ändrats.

2019-03-07 Nu startar Talangakademin i Sundbyberg

Helsingborg, Göteborg och nu Sundbyberg. Vid en pressträff den 7 mars presenterades Talangakademins nystartade arbete i Sundbyberg med att årligen skapa praktik och utbildning för ett hundratal arbetslösa. Vi på Förvaltaren är en av initiativtagarna till den innovativa satsningen.

2019-03-07 Välkommen till årsstämma

Tisdag 9 april bjuder Förvaltaren och Sundbybergs Stadshus AB in till årsstämmor.

2019-02-28 Förvaltaren går med i Allmännyttans klimatinitiativ

Förvaltaren har beslutat att gå med i Allmännyttans klimatinitiativ, ett gemensamt upprop för att minska utsläppen av växthusgaser. Målet i initiativet är att de allmännyttiga bostadsföretagen ska vara fossilfria senast år 2030 och att energianvändningen minskar med 30 procent.

2019-02-27 Vi söker en trainee inom projekt

Vill du lära dig mer om projekt? Nu erbjuder vi på Förvaltaren, Sundbybergs egna allmännyttiga bostadsbolag, en ny traineetjänst. Där du samtidigt är med och utvecklar Sveriges snabbast växande kommun.

2019-02-27 Vi söker en trainee inom hållbarhet och fastighetsutveckling

Brinner du för hållbarhet och vill vara med att utveckla Sveriges snabbast växande kommun? Bli trainee hos oss på Förvaltaren, Sundbybergs egna allmännyttiga bostadsbolag.

2019-02-20 Nytt hörn lyser upp i stadskärnan

Flitens lampa har lyst starkt vid hörnet av Landsvägen och Humblegatan i centrala Sundbyberg under hösten. På bara ett par månader har ICA-butiken renoverats och byggts ut, samtidigt som butiken har hållit öppet som vanligt.

2019-02-12 Vad lämnar ditt potatismos efter sig?

Visste du att ungefär 40 % av det som hamnar i din soppåse kan användas till vettigare saker? Idag finns smart teknik som omvandlar potatisskal och äppelskruttar till biogas åt bussar, taxibilar och sopbilar. Var med du också och låt ditt matavfall jobba för en bättre miljö!

2019-01-23 Vi söker förvaltningsledare till IT

Gillar du teknik i kombination med projektledning? Då tycker vi att du ska bli Förvaltningsledare hos oss. Här får du utvecklas och utmanas i en bred och spännande roll. En roll där du får möjlighet att göra skillnad för hyresgäster och bidra till ett mer hållbart samhälle!

2019-01-18 Betala hyran smidigt och miljövänligt

Januari är för många synonymt med nyårslöften, nystarter, och en tunnare plånbok. Men genom att hålla koll på ekonomin under resten av året går det att undvika att göra allt för stora hål i plånboken runt jul och nyår. Ett enkelt första steg är att börja använda e-faktura eller autogiro för dina fasta månadskostnader, exempelvis hyran.