Skip to main content

Nyheter

2021-01-22 Nu flyttar hyresgästerna åter till Högklintavägen

Nu rör det på sig lite extra i renoveringsprojektet på Högklintavägen i Centrala Sundbyberg. De närmaste månaderna fylls de 46 lägenheterna i nyrenoverade etapp 2 med hyresgäster. Cirka hälften är tidigare hyresgäster som nu flyttar tillbaka.

2021-01-20 Se upp för istappar!

Minusgrader ena dagen och plusgrader nästa. Nu skiftar temperaturen ordentligt vilket gör att risken för takras och istappar ökar. Kom ihåg att slänga ett öga uppåt då och då!

2021-01-18 Hur klimatbra är ditt boende?

Man brukar tala om att vårt val av Bostaden, Butiken, Biffen, Bilen och Börsen gör skillnad för klimatet. Populärt kallat 5B. Och mycket tyder på att du som bor i flerbostadshus överlag har bättre klimatvanor än många andra. Om du åker kollektivt och har en miljömedveten hyresvärd blir det ännu flera rätt.

2021-01-15 Positivt pressår 2020 för Förvaltaren

2020 har på många sätt varit ett tufft och jobbigt år. Men det finns ljusglimtar. För Förvaltaren har en av dem varit ett tydligt uppsving av positiv framställning i media jämfört med året innan. Här följer några av händelserna som har lyfts fram i press, radio och digitala medier.

2021-01-14 Förvaltarens julgåva används till utbildning

Årets julgåva från Förvaltaren skänktes till Kvinnojouren i Sundbyberg som arbetar mot våld i nära relationer. 2020 har varit ett extra svårt år då pandemin gjort att många tvingats spendera mer tid än vanligt i hemmet, vilket betyder att det finns extra många som behöver stöd och hjälp.

2021-01-12 Sweves kameror fotograferar rör i hela världen

På Rissneleden 57 i Hallonbergen finns det snabbväxande industriföretaget med hela världen som sitt arbetsfält. Företaget Sweves utvecklar kameror som inspekterar rören, från insidan. Allt från bastanta avloppsrör ner till fingersmala specialrör.

2021-01-08 Så tar vi hand om snö och is

Typiskt mittemellan väder med snö, slask och luriga isfläckar. Nu gäller det att hålla ögon på fötter och kropp. Var är snöröjningen, är en vanlig fråga på vintern. Under Botips kan du läsa mer om när och hur vi tar hand om snö och is.

2021-01-07 Lämna julgranen till återvinning

Den 7 och 13 januari är det dags för årets julgransinsamling i Sundbyberg.

2021-01-04 Så jobbar vi vidare med kundundersökningen

Några månader har gått sedan vi fick resultaten från 2020 års kundenkät och nu är det dags att ta pulsen på några av frågorna som ni bryr er extra mycket om. Tillgänglighet, avfallshantering och trygghet.

2020-12-22 En julig musikhälsning från oss och El Sistema

Efter ett år som har gått i ensamhetens tecken vill Förvaltaren ändå sprida lite hopp om framtiden. Vi beger oss till Valkyriavägen i Rissne där barnen i El Sistema framför en värmande julvideo speciellt riktad till alla våra hyresgäster.