Nyheter

2017-08-12 Årets viktigaste handling

Din åsikt gör skillnad! Onsdag 13 september knackar vi på hos ett slumpmässigt urval hyresgäster för att lämna över årets viktigaste handling - hyresgästenkäten.

2017-08-10 Lokalfastigheter söker Lednings- och fastighetsassistent

Lokalfastigheter i Sundbyberg AB söker nu en Lednings- och fastighetsassistent som ska vara med i bolagets utvecklingsarbete. Är det dig vi söker?

2017-08-10 Förvaltaren söker ny projektchef

Vill du vara med och utveckla den nya hållbara staden? Förvaltaren söker nu en ny projektchef som ska leda arbetet med projektering och genomförande av samtliga projekt inom nybyggnation-, ombyggnation- och underhållsprojekt i Förvaltarens bestånd.

2017-07-24 Respekt och jämlikhet med El Sistema

På Valkyriavägen i Rissne har man sedan i höstas märkt att det på adress 32 lyser i fönstren och sipprar ut toner från klassisk musik. Då startade El Sistema sin verksamhet i Sundbyberg. Målet, att lära unga att spela tillsammans i en symfoniorkester, har anor tillbaka till 70-talet i Venezuela.

2017-07-20 Var försiktig med vem du släpper in

Vi vill uppmärksamma våra hyresgäster på att vi alltid kontaktar er innan vi utför arbeten, kontroller eller andra besök i er lägenhet. Om vi inte har varit i kontakt med dig, var försiktig med vem du släpper in i din lägenhet.

2017-07-20 Så satsar Förvaltaren och Staden på trygghetsarbetet

I mars började Wendela Falkenström på den nya tjänsten som hållbarhetschef på Förvaltaren. Nästan samtidigt tillträdde Maria Hedqvist som kommunens trygghetssamordnare. Tillsammans ska de lägga kraft på trygghetsfrågorna - där sundbybergarna själva spelar en viktig roll.

2017-07-19 Vill du söka trygghetsboende?

Nyligen fick våra Trygghetsboenden en egen kö, nu finns två lediga boenden att söka.

2017-07-13 Sommarjobbarna - Förvaltarens framtid

Sommaren är ett utmärkt tillfälle för den arbetsvillige Sundbybergsungdomen att visa framfötterna. Under juni, juli och augusti kommer cirka 100 ungdomar att förstärka Förvaltaren i det dagliga arbetet, och skaffa sig viktig erfarenhet inför framtiden.

2017-07-06 Kundservice - en trygghet i vardagen

För många är kundtjänst bara en röst i telefonen, men en stor del av arbetet handlar om att skapa trygghet för hyresgästen när ett problem dyker upp. Vi har träffat kundtjänstarbetaren Anthony Wroblewski som berättar lite om vad hans arbete faktiskt innebär.

2017-07-04 Så fixar du sommarlugnet

Sommar är för många semestertider, och med det också ledighet på annan ort. Men innan du kopplar bort helt i hängmattan eller på beachen kommer här några enkla tips för att hålla tjuvarna borta.