Nyheter

2019-05-22 Så har vi öppet under kristi himmelfärd och nationaldagen

Under kristi himmelfärd och nationaldagen har kundtjänst lite begränsade öppettider. Skulle du behöva göra en felanmälan när kundtjänsten är stängd kan du alltid göra det på Min sida här på webben.

2019-05-21 Nu öppnar Returpunkten - kom på öppet hus!

Fredag 24 maj öppnar Storstockholms första "Returpunkt" i Förvaltarens lokaler på Landsvägen 62. På invigningsdagen är det öppet hus klockan 14.00-19.00 med snacks och dryck för alla besökare.

2019-05-16 Titta in bakom kulisserna i sopsugen

Visste du Sundbyberg var först i världen med sopsug i ett bostadsområde? Nu finns det smarta systemet i många stadsdelar - och ska även byggas ut framöver i takt med den växande staden. På Ursviksdagen 19 maj kommer en unik chans att titta in ”bakom kulisserna” i Ursviks sopsug, där Sundbyberg Avfall & Vatten håller öppet hus 11.00-14.00.

2019-05-14 Träffa oss på Ursviksdagen 19 maj

Sugen på att bo hos oss i Ursvik? Då är du välkommen att träffa oss på Ursviksdagen. Vi finns på plats för att berätta om våra kommande byggprojekt Torghuset och Fågelparken med sammanlagt 400 hyresrätter.

2019-05-14 Vandring för trygghet och trivsel

Ni hyresgäster är experter på boendemiljö och att träffa er betyder mycket för oss i vårt arbete med att öka trygghet och trivsel i våra stadsdelar. Därför gjorde vi i mitten av mars en trivselvandring i Ör tillsammans med er hyresgäster.

2019-05-13 Driftingenjör med teamledaransvar till Förvaltaren

Vill du ha ett arbete där du får möjlighet att påverka och utveckla verksamheten, samtidigt som du arbetar både strategiskt och operativt som teamledare inom fastighetsdrift? Då kan tjänsten som driftingenjör hos oss vara något för dig!

2019-05-09 Det våras för penséerna

När vintern äntligen släppt sitt grepp om våra gårdar är blommor och växter i stort behov av en uppfräschning. Genom att rensa bort ogräs och grus förbereder trädgårdsmästarna rabatterna för årets nya planteringar.

2019-05-02 Vi söker en jurist för oriktiga hyresförhållanden

Vill du arbeta med juridik i en spännande och föränderlig bransch? Är du redo för nya utmaningar hos en av Sveriges ledande kommunala fastighetsägare? Då kan det här vara jobbet för dig!

2019-05-02 7 maj knackar vi kanske på din dörr

Tisdagen den 7 maj kanske vi knackar på just din dörr. Då delar vi personligen ut årets kundundersökning till ungefär var tredje hyresgäst. Med ditt svar kan du berätta för oss vad vi gör bra och vad vi gör mindre bra. Det är viktigt för oss att veta så att vi gör rätt saker under de kommande åren.

2019-04-30 Så har kundtjänst öppet i sommar

Från och med den 1 maj har vi sommartider i vår kundtjänst vilket innebär att vi stänger lite tidigare på fredagar. Vi kommer även ha lite begränsade öppettider under försommaren i samband med röda dagar.