Nyheter

2019-01-23 Vi söker förvaltningsledare till IT

Gillar du teknik i kombination med projektledning? Då tycker vi att du ska bli Förvaltningsledare hos oss. Här får du utvecklas och utmanas i en bred och spännande roll. En roll där du får möjlighet att göra skillnad för hyresgäster och bidra till ett mer hållbart samhälle!

2019-01-18 Betala hyran smidigt och miljövänligt

Januari är för många synonymt med nyårslöften, nystarter, och en tunnare plånbok. Men genom att hålla koll på ekonomin under resten av året går det att undvika att göra allt för stora hål i plånboken runt jul och nyår. Ett enkelt första steg är att börja använda e-faktura eller autogiro för dina fasta månadskostnader, exempelvis hyran.

2019-01-02 Årets julgåva till Sumpan Allstars

Välförtjänt uppmärksamhet i lokala medier, i TV4, på Aftonbladets hjältegala i december och inte minst från oss på Förvaltaren. Även i år ger vi stolt företagets julgåva till Sumpan Allstars - en parasportsektion inom Sundbybergs IK som ger möjligheter för alla att spela fotboll och innebandy.

2018-12-18 Vi söker två bostadsuthyrare

Har du bostadsjuridik som en av dina passioner, vill ge riktigt bra service och tycker om att ta stort eget ansvar? Då tycker vi att du ska bli bostadsuthyrare hos oss. Här får du utvecklas och utmanas i en bred och spännande roll. En roll där du får möjlighet att göra skillnad för hyresgäster och bidra till ett mer hållbart samhälle!

2018-12-18 Vi söker en projektledare

På Förvaltaren är vi inne i en expansiv fas där nya stadsmiljöer växer fram samtidigt som vi satsar på att utveckla det befintliga beståndet. Vi planerar för en mängd nya bostäder under de närmsta åren, vill du vara med på vår resa?

2018-12-17 Öppettider för kundtjänst under jul och nyår

Snart är det dags för jul och lite efterlängtad ledighet för många, därför har vår kundtjänst också lite begränsade öppettider.

2018-12-06 Vi söker trädgårdsarbetare för nästa säsong

Är du en av våra nya medarbetare i sommar? Vi söker just nu fyra trädgårdsarbetare som vill vara med och forma och utveckla Sundbyberg under sommaren 2019.

2018-12-05 Vi söker en miljöspecialist

Vi söker nu en miljöspecialist som bidrar till att vi tar nästa steg i arbetet mot att bli en klimat- och resurseffektiv verksamhet.

2018-12-04 Sugen på lite extra julfeeling?

Då kan vi rekommendera ett besök på årets julmarknad i Ursvik. Nu på söndag kan du träffa tomten och en rad lokala ”julsjälar” från skola, föreningar, byggherrar och inte minst kyrkan där det blir pyssel för de minsta i tomtens verkstad.

2018-11-21 Praktik en väg in

De kom som ensamkommande flyktingar till Sverige för att skapa sig en framtid - och till Förvaltaren för att få erfarenhet och kontakter.