Nyheter

2018-05-24 Dina personuppgifter är trygga hos oss

Fastighets AB Förvaltaren värnar om din personliga integritet och vi vill därför informera om en lagändring som sker den 25 maj. Då ersätts nämligen personuppgiftslagen av EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) som stärker reglerna för hur dina personuppgifter hanteras.

2018-05-23 Gratiskonsert med El Sistema 26 maj

Lördag 26 maj har musikskolan El Sistema tillsammans med Linda Rapp och Sundbybergs Orkesterförening konsert i Löthallen.

2018-05-23 Underhållsarbete på webbplatsen

Torsdag 24 maj klockan 18.00-22.00 kommer vi att utföra underhållsarbete här på webbplatsen. Under tiden som arbetet pågår kan du inte kan nå våra webbtjänster som felanmälan, tvättstugebokning och andra funktioner på Min sida.

2018-05-22 Använd vattnet smart under värmeböljan

Det är värmebölja i Stockholm och det gör att det går åt ovanligt mycket vatten. Nu behöver vi hjälpas åt att använda vattnet smart och undvika onödig förbrukning.

2018-05-17 Årets folkfest i Ursvik 20 maj

Våren är högtiderna och helgernas tid, och en av de mest efterlängtade är givetvis Ursviksdagen. För elfte året i rad arrangeras den populära heldagen med umgänge och aktiviteter.

2018-05-15 Botipset - Goda grannar på gården

Solen värmer, bara fötter springer över gräsmatta och luften är fylld av grilldoft - äntligen är sommaren här!

2018-05-14 Hyresklart för Högklintavägen

Hyrorna är nu klara för den hållbara renoveringen av Högklintavägen 17-39 i Centrala Sundbyberg. Hyresgästerna kommer att kunna välja mellan tre eller fyra olika standard- och hyresnivåer, beroende på vilken lägenhetstyp man bor i.

2018-05-09 Öppettider Kristi himmelsfärd - Kundtjänst

Under Kristi himmelsfärd har kundtjänst lite begränsade öppettider. Vi vill samtidigt påminna om att du enkelt kan göra felanmälan och många andra ärenden dygnet runt på Min sida här på webben.

2018-05-07 Förvaltaren söker en kommersiell förvaltare

Har du tidigare erfarenhet av kommersiell förvaltning och är redo för din nästa utmaning hos en av Sveriges ledande kommunala fastighetsägare? Vill du ansvara för samtliga lokaler inom beståndet och få möjlighet att anta en expertroll? Värderar du en stark värdegrund samt vill dela din passion med engagerade kollegor? Blir du nyfiken? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

2018-05-04 Nattvandrarna i Tryggt Tugg - även på telefon

Sommarvärmen står snart för dörren och det blir varmare undan för undan. Allt fler börjar ta sig ut på kvällarna och det gör även våra nattvandrare i Tryggt Tugg. På fredag- och lördagskvällar rör de sig ute i våra områden för att skapa trygghet och fungera som förebilder för ungdomar. Nu kan du även nå dem på telefon.