Nyheter

2018-03-21 Underhållsarbete på webbplatsen

Torsdag 22 mars klockan 18.00-22.00 kommer vi att utföra underhållsarbete här på webbplatsen. Under tiden som arbetet pågår kan du inte kan nå våra webbtjänster som felanmälan, tvättstugebokning och andra funktioner på Min sida.

2018-03-20 Cykelkurs för ungdomar och vuxna

Vill du lära dig cykla? Då är det hög tid att anmäla dig till vårens cykelkurser för ungdomar och vuxna.

2018-03-19 Förvaltaren söker en underhållsprojektledare

Är du i början av din karriär med en ingenjörsutbildning inom bygg eller teknik och har erfarenhet av att ha arbetat med underhåll, ombyggnation eller renovering inom byggbranschen? Förvaltaren söker nu en underhållsprojektledare med ett stort intresse för projektledning och som är intresserad av att vara med och förbättra och utveckla Förvaltarens befintliga fastigheter.

2018-03-19 Förvaltaren söker en byggprojektledare

Vill du vara med och utveckla den nya hållbara staden? Förvaltaren söker nu en ny byggprojektledare med ett stort intresse för att leda projekt och bidra till att förbättra och utveckla fastigheter.

2018-03-19 Sommarjobba i Sundbyberg!

Är du sugen på att sommarjobba i Sundbyberg? Sundbybergs stad har satt in extra tillfällen att gå CV-skolan, som är obligatorisk för dig som vill ansöka om ett sommarjobb.

2018-03-13 Välkommen till årsstämma

10 april bjuder Förvaltaren och Sundbybergs Stadshus AB in till årsstämmor.

2018-03-06 Nya öppettider för kundtjänst från 1 april

Från och med 1 april har Förvaltarens kundtjänst nya öppettider.

2018-03-05 Tyck till om planerna för Ursviks torg

Nyfiken på planerna för kvarteren kring Ursviks torg? Just nu pågår granskning av detaljplaneförslaget för kvarteren runt torget och det finns möjlighet att lämna synpunkter. Nu i veckan finns också chansen att diskutera planerna med staden och många av de aktörer som är delaktiga - bland andra Förvaltaren.

2018-03-02 Susanne hittar på bra kundlösningar

Säg renovering och de flesta tänker på byggfirmor, nya ledningar, nya golv och kanske ett helt nytt kök. Men Susanne Håkansson har ofta fokus på helt andra detaljer som flyttfirmor, husdjur, försäkringar, nycklar - och många, många samtal med hyresgästerna.

2018-02-21 Har du en hemförsäkring?

Är olyckan framme är en hemförsäkring väldigt bra att ha. Det är ditt försäkringsbolag du i första hand kontaktar om dina personliga ägodelar, så som möbler, kläder eller annan egendom skadas.