Skip to main content

Nyheter

Lista med nyheter
2021-06-14 Förvaltaren lanserar bilpool med elbilar

Nu lanserar Förvaltaren en bilpool med elbilar i samarbete med Move About. Bilpoolen är ett pilotprojekt med fyra fordon och två olika upphämtningsställen i Sundbyberg. Alla hyresgäster bjuds tillsvidare på månadsavgiften. 

2021-06-11 P4 Stockholm uppmärksammar nattvandrarna Tryggt tugg

Lagom till skolavslutningen besökte P4 Radio Stockholms reporter Björn Lindber Hallonbergen för att prata om och med våra nattvandrare Tryggt tugg.

2021-06-10 Postnords paketboxar runt knuten

Förvaltaren har inlett ett samarbete med Postnord. Vid några av våra fastigheter har Postnord installerat paketboxar. Till dessa kan du få paketleveranser som du enkelt hämtar ut med hjälp av Postnords app och bank-id i din mobiltelefon.

2021-06-08 Förvaltaren inför Tillsammans bryr vi oss

I arbetet för tryggare hus och stadsdelar inför Förvaltaren nu Tillsammans bryr vi oss. Utgångspunkten är arbetet den ideella föreningen Huskurage driver för att förebygga och hindra våld i nära relation, genom att ge grannar verktyg att agera.

2021-06-01 Talangakademin tilldelas pris för årets mångfaldsföretag

TalangAkademin tilldelas pris för årets mångfaldsföretag 2020 på den digitala galan Rectruitment Award. "TalangAkademin gör ett jätteviktigt arbete i Sundbyberg för att bidra till att fler människor får sysselsättning. Som en av initiativtagarna blir jag riktigt stolt över att arbetet nu prisbelönas" säger Förvaltarens VD Petra Karlsson Ekström.

2021-05-27 Vägen är resans mål för Löparakademin

Vi på Förvaltaren är glada och stolta över att vara samarbetspartner med Löparakademin, en ideell organisation som sedan 2009 arbetar för jämlik hälsa och social inkludering. Detta gör man genom att anordna träningsprogram för ungdomar i områden med sociala och ekonomiska utmaningar.

2021-05-25 Vårstädning med soppa och lek i Rissne

Förvaltarens Bopengen har etablerat sig som ett starkt kort för att uppmuntra och genomföra goda idéer i våra stadsdelar. På lördag 29 maj sommarstädar Verdandi tillsammans med boende i Rissne runt om i stadsdelen. Efter ett initiativ från Verdandi. Med stöd av Bopengen.

2021-05-21 Lokalhyresgäst med lång historia

Som en motvikt till streamingtjänster och mobila ljudlösningar är det populärt med skivspelare igen. Du som bor i Sundbyberg har en guldgruva till expertis runt knuten, Lunengs Hi-Fi på Tulegatan har servat såväl lokalbor som entusiaster från hela Norden under snart 47 år.

2021-05-20 Ansök om bopengen för aktiviteter på hemmaplan

Har du en idé på en aktivitet som kan främja trivsel och trygghet i ditt område? Då är du välkommen att söka vår bopeng. 

2021-05-17 Äntligen balkongsäsong

Aldrig har väl livet och ljuset utomhus varit mer mer efterlängtat än detta pandemiår. Ta chansen att göra din uteplats eller balkong till ditt alldeles egna paradis att sörpla syre på i sommar.