Nyheter

2018-07-05 Hissräddarna Liam och Noel

Om barnen är vår framtid går vi en ljus sådan tillmötes, i alla fall om man ser till Liam, 10, och Noel, 9. Efter att hissen på Skvadronsbacken 56 stannat, med både granne och hund instängda, var de snabba att kalla på hjälp.

2018-07-03 Problem att nå kundtjänst

För tillfället är det svårt för dig med ett abonnemang hos 3 att komma fram till vår telefonväxel.

2018-07-02 Ett svalkande dopp i Lötsjön?

Kanske har våra boende på Friluftsvägen kastat extra längtansfyllda blickar på idylliskt belägna Lötsjön denna varma vår och önskat sig ett svalkande dopp. Och faktum är att i början på förra seklet var det fullt möjligt! Då gick det att både simma och fiska upp sin middagsmat här.

2018-06-26 Om du behöver felanmäla i sommar

Nu är det sommar och semestertider, vilket innebär att vi på Förvaltaren har lägre bemanning än vanligt. Därför kan du som hyresgäst behöva vänta lite längre på att få vissa saker fixade i din lägenhet.

2018-06-26 Eva och Kenneth skapar trivsel på gården

Förvaltaren jobbar ständigt med att skapa nya jobbtillfällen för vi tror fullt och fast på att människor som har arbete både mår bättre och är mer nöjda med livet. Något som två av våra pensionärer är levande bevis på.

2018-06-19 Adam basar för 70 sommarjobbare

För andra sommaren i rad ska nu Adam Tiah vara arbetsledare för sommarjobbarna på Förvaltaren. Runt sjuttio ungdomar gör saker som kanske inte hunnits med under året och Adam är basen.

2018-06-18 Grönt ljus för Parfymfabriken

Den gamla Parfymfabriken vid Bällsta bro ska konverteras till hyreslägenheter samtidigt som den får sällskap av ett nytt 16-våningstorn. Nu är förstudien klar och Förvaltarens styrelse har gett grönt ljus att gå vidare med projektet.

2018-06-14 Eldningsförbud i Stockholms län

På grund av hög brandrisk i skog och mark har Länsstyrelsen i Stockholm och Uppsala län beslutat om att generellt eldningsförbud gäller från och med 17 maj 2018. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

2018-06-12 Rissne Pride Picknick kommer tillbaka

Den 15 juni kommer Rissne åter lysas upp av regnbågsflaggans fantastiska färger. Det är nämligen dags för Rissne Pride Picknick som anordnas av Lärarförbundet Sundbyberg Rissnekyrkan och Tillsammans Sundbyberg.

2018-06-11 Lär känna grannarna på gården

Brukar du hälsa på grannen i trapphuset? Då kanske det är dags att bjuda in till fika, eller till en femkamp? Att umgås med sina grannar är roligt, det skapar trygghet och en härlig gemenskap. Den gemensamma gården är en perfekt plats för spontana grillkvällar och andra aktiviteter. Dåligt med idéer? Här är 6 tips!