Nyheter

2019-09-16 Vi söker projektledare

Vill du vara med och projektleda i en kommun med en intressant projektportfölj där du har chansen att påverka hur Sveriges mest tätbefolkade stadsdel i framtiden kommer att se ut? Då kanske rollen som projektledare på Förvaltaren i Sundbyberg är nästa steg i din karriär!

2019-09-16 Vi söker drifttekniker

Är det dags att utvecklas i rollen som drifttekniker och bidra till att göra skillnad för allmännyttan i Sundbyberg? Vill du arbeta hos en av Sveriges ledande kommunala fastighetsägare i en spännande miljö? Då är rollen som drifttekniker till Förvaltaren i Sundbyberg rätt för dig!

2019-09-13 Solpaneler i Ursvik

Nu producerar vi egen energi i Ursvik! På Mönstringsvägen och Oxenstiernas allé täcks hustaken av nyinstallerade solceller.

2019-09-13 4 000 nya bostäder i Hallonbergen och Ör

Förvaltaren har en central roll när Hallonbergen och Ör ska berikas med 4 000 nya bostäder. Stadsdelarna har funnits länge, och har stora tillgångar i form av kultur, service och arbetsplatser. En ny hemsida lanseras nu, för att lyfta fram de styrkor som finns i området och berätta om vad som händer framöver.

2019-09-09 Vi söker kommersiell förvaltare

Har du tidigare erfarenhet av kommersiell förvaltning och är redo för din nästa utmaning hos en av Sveriges ledande kommunala fastighetsägare? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

2019-09-09 Egen tvättmaskin? Lyssna med oss först

Är du också sugen på en egen tvättmaskin i lägenheten? För att inte drabbas av onödiga kostnader är det alltid bra om du hör av dig till ditt bovärdsteam innan du köper en tvättmaskin.

2019-09-05 Lokaler blir 10 nya lägenheter på Skidbacken

Nu i månadsskiftet august/september flyttar hyresgästerna in i tio nyproducerade lägenheter med egen uteplats på Skidbacken i Hallonbergen. Vi fortsätter därmed vårt långsiktiga arbete med att göra om sällan använda lokaler till efterfrågade lägenheter.

2019-08-30 Vi söker en projektsamordnare

Rollen som projektsamordnare hos Förvaltaren är perfekt för dig som älskar att få vara spindeln i nätet och den som har stenkoll på allt samtidigt som du får arbeta med människor som alla har olika bakgrunder.

2019-08-29 3 och 4 september är kundtjänsten stängd för besök

Förvaltarens kundtjänst håller stängt för besök då hela företaget är på konferens. Du kan fortfarande nå oss på telefon.

2019-08-26 Sök jobbet som projektchef hos Förvaltaren

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning men framför allt av ledarskap och av att utveckla medarbetare.