Skip to main content

Om projektet

I bästa läge vid det som kommer att bli Ursviks torg bygger Förvaltaren cirka 119 klimatsmarta lägenheter, varav 36 för så kallat "mellanboende" för 65-plussare. Torghuset blir med sitt centrala läge och stilrena arkitektur Ursviks nya landmärke.

Huset byggs i trä. Det blir bland annat ett så kallat "mellanboende", där du som är äldre (65+) kan bo nära service i tillgänglighetsanpassade lägenheter med tillgång till gemensamhetslokaler.

På de nedersta våningsplanen planeras för restaurang, café och kulturverksamhet med bibliotek, fritidsgård och föreningslokal. Under huset planeras för ett garage.

hållbart för miljön

Förvaltaren har höga krav på hållbarhet och val av material. När vi bygger Torghuset kommer vi att eftersträva klassningen Miljöbyggnad Silver, vilket bland annat innebär låg energianvändning, god innemiljö med effektiv ventilation och bra materialval.

Byggstart 2021

Planerad byggstart är 2021 och 2023 är det dags för inflyttning.

fördelning av Lägenheter

I dagsläget är fördelningen mellan olika storlekar av lägenheter inte klar.

Så går uthyrningen till

Uthyrning av lägenheterna sker på samma sätt som med alla Förvaltarens lägenheter – via vår bostadskö här på webbplatsen och efter köpoäng. Längre fram kommer du som är intresserad att kunna anmäla intresse för lägenheterna i Torghuset. Håll utkik här på webben så berättar vi mer!

Torghuset
@map:59.384876, 17.941494:map@
 
  • Stadsdel: Ursvik.
  • Adress: Ursviks torg.
  • Lägenheter: 119 st (varav 36 för 65+)
  • Antal rum: 1-3.
  • Byggstart: 2021.
  • Inflyttning: 2023.