Skip to main content

Bo i Ör

Ör är en lugn och grönskande stadsdel vid Golfängarna, på gränsen till Solna. Här har du nära till bra kommunikationer, men kan också promenera till Mall of Scandinavia på tjugo minuter.

I Ör bor du precis intill vackra promenadstråk och Golfängarnas härliga gräsmattor. I närheten finns också Lötsjön och Råstasjön med ett rikt djurliv. Och är du sugen på ännu fler naturupplevelser så når du Igelbäckens naturreservat med spårslingor på mindre än tio minuter – och på cykeln tar du dig enkelt till Hagaparken.

12 minuter till t-centralen

Från Ör är du heller aldrig långt från stan. Ett stenkast bort ligger Hallonbergen centrum med tunnelbana och bussar varifrån du når Stockholms central på 12 minuter.

Ditt närcentrum

Hallonbergen centrum erbjuder också allt som behövs av ett närcentrum: mataffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, kulturcentrum, fritidsgård, frisör, restauranger med mera.

Mycket på gång

Hallonbergen och Ör är just nu inne i en spännande förändringsfas. De närmaste tio åren planeras här för flera tusen nya bostäder. Området ska också få tillskott av arbetsplatser, kultur, butiker, caféer och restauranger.