Om projektet - Besqab

BESQAB har startat en byggnation av ett nytt bostadskvarter vid Vackra vägen/Friluftsvägen. Det planeras för två nya bostadshus med totalt 91 lägenheter. Inflyttning är planerat till årsskiftet 2020-2021.

Marken vid Vackra Vägen/Friluftsvägen såldes av Förvalatren till företaget BESQAB som huvudsakligen fokuserar på projektutveckling av bostäder.

På den köpta marken har de påbörjat byggnationen av två nya bostadshus som ska rymma 91 lägenheter. Arbetet kommer att påverka dig som är hyresgäst hos Förvaltaren på olika sätt fram till det att husen står klara.

El- och vattenavstängningar

Då marken huset ska byggas på hushåller med flera av de viktiga ledningar som också går till våra hus, så som vatten och el kan det innebära att vatten och el behöver stängas av i omgångar. BESQAB har lovat att avisera i god tid i trapphusen. De aviseringar vi får in kommer också att läggas upp på projektplatsen, du hittar dem här.

Ljud

Som förväntat vid stora byggnationer kan det förekomma en del störande ljud.

Frågor

Vid frågor gällande BESQABs arbete, kontakta Thomas Nyström på thomas.nystrom@besqab.se eller via växel på 08-409 416 00. Du kan också maila info@besqab.se.