Vi söker två bostadsuthyrare

2018-12-18

Har du bostadsjuridik som en av dina passioner, vill ge riktigt bra service och tycker om att ta stort eget ansvar? Då tycker vi att du ska bli bostadsuthyrare hos oss. Här får du utvecklas och utmanas i en bred och spännande roll. En roll där du får möjlighet att göra skillnad för hyresgäster och bidra till ett mer hållbart samhälle!

Om tjänsten

Vi söker nu två bostadsuthyrare. Förvaltaren är Sundbyberg stads egna fastighetsbolag och har sedan starten 1947 byggt och utvecklat det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler.

Kontoret ligger mitt i Hallonbergen centrum där du kommer tillhöra uthyrningsteamet om fyra personer. Teamet ansvarar för frågor och arbetsuppgifter kopplat till uthyrning av Förvaltarens bostäder, vilket innefattar allt från kontroll av köpoäng till visning av bostäder och avtalsskrivning. Det är en utmanande roll med varierande arbetsuppgifter och korta beslutsvägar.

Förvaltaren erbjuder bland annat SL-kort och möjlighet till semesterväxling. En annan förmån som de erbjuder är att alla slutar vid lunchtid på fredagar under sommarhalvåret. Rollen är varierad och erbjuder flertalet utvecklings- samt specialiseringsmöjligheter. Hos Förvaltaren finns en stark gemenskap som genomsyras av att man stöttar och hjälper varandra i teamet samt på kontoret.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Förvaltaren.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en nyckelroll hos Förvaltaren och du kommer ha mycket intern kontakt med såväl projektavdelning, förvaltare som kundtjänst och bovärdar. Rollen innefattar en hel del administrativt arbete men du kommer även ha mycket kundkontakt.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

 • Hantera andrahandsuthyrning och överlåtelser
 • Avtalsskrivningar
 • Kontrollera köpoäng
 • Uppsägningar
 • Visning av lägenheter

Tjänsten passar dig som trivs i en varierande roll med utmanade arbetsuppgifter och beslutsfattande. Du kommer fatta beslut enligt och förhålla dig till tydliga lagar och regelverk, vilket ställer krav på stort ansvarstagande och ett etiskt tankesätt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har en förmåga att snabbt ställa om utefter nya direktiv.

Vi söker dig som

 • Har gymnasial utbildning
 • Har tidigare dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i en roll innefattande hyres-/bostadsjuridik alternativt motsvarande erfarenhet från universitetsstudier
 • Har datorvana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av båda språken i arbetet dagligen. Det är ett stort plus om du kan ytterligare språk

Det är meriterande för tjänsten om du har körkort, men det är inte ett krav.

Som person är du kommunikativ med en förmåga att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift. Du trivs att arbeta i team och samarbeta med kollegor samtidigt som du självständigt kan driva ditt arbete framåt och ta nödvändiga beslut. Du har en hög integritet med en god förståelse för rätt och fel. Du är även trygg i dig själv och med de beslut du fattar. Det är även viktigt att du delar Förvaltarens värdegrund vilken är: vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana och säger och gör saker vi kan står för.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas
 • Arbetstider: 07:30-16:00, året om, med undantag för 1 maj – 15 september då du slutar kl. 12:00 på fredagar
 • Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Hallonbergen Centrum, Sundbyberg, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Förvaltarens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten via Academic Works webbplats, se länk här intill. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. 

Mer om Förvaltaren

Förvaltaren är Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Genom att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och lokaler bidrar vi till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad. För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar. Förvaltaren ingår i den kommunala koncernen Sundbybergs stadshus AB, med fyra systerbolag som ansvarar för Lokalfastigheter, Avfall och vatten, Stadsnät och Bredband.

 
Tillbaka