Vi söker förvaltningsledare till IT

2019-01-23

Gillar du teknik i kombination med projektledning? Då tycker vi att du ska bli Förvaltningsledare hos oss. Här får du utvecklas och utmanas i en bred och spännande roll. En roll där du får möjlighet att göra skillnad för hyresgäster och bidra till ett mer hållbart samhälle!

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en Förvaltningsledare till IT. Förvaltaren är Sundbyberg stads egna fastighetsbolag och har sedan starten 1947 byggt och utvecklat det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler.

Kontoret ligger mitt i Hallonbergen centrum där du kommer tillhöra IT med sju personer. IT ansvarar för frågor och arbetsuppgifter kopplat till området Digitalisering, vilket innefattar allt från IT-drift till projektledning och vidareutveckling av IT:s tjänster. Det är en utmanande roll med varierande arbetsuppgifter och korta beslutsvägar.

Förvaltaren erbjuder bland annat SL-kort och möjlighet till semesterväxling. En annan förmån är att alla slutar vid lunchtid på fredagar under sommarhalvåret. Rollen är varierad och erbjuder flertalet utvecklings- och specialiseringsmöjligheter.

Hos Förvaltaren finns en stark gemenskap som genomsyras av att man stöttar och hjälper varandra i teamet samt på kontoret. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Förvaltaren.

ANSVAR

Tjänsten är en viktig roll hos Förvaltaren och du kommer ha mycket intern kontakt med såväl projektavdelning, förvaltare som kundtjänst och bovärdar. Rollen innefattar en del administrativt arbete i form av Förvaltningsledning men du kommer även ha mycket tekniska frågor som kräver ”hands on”.

ARBETSUPPGIFTER

 • Förvaltningsledning
 • Projektledning
 • Upprätta kravspecifikationer
 • Upphandling / Inköp
 • Andra linjens användarsupport
 • Felsökning
 • Utbildning av användare
 • Förvaltningsplan och hantering av systemförändringar

Tjänsten passar dig som trivs i en varierande roll med utmanade arbetsuppgifter och beslutsfattande. Du kommer fatta beslut enligt våra riktlinjer och förhålla dig till lagar och regelverk, vilket ställer krav på stort ansvarstagande och ett etiskt tankesätt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har en förmåga att snabbt ställa om utefter nya direktiv.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har eftergymnasial utbildning
 • Har tidigare dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i en roll innefattande fastighetsteknik eller IT alternativt motsvarande erfarenhet från universitetsstudier
 • Har mycket god datorvana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av båda språken i arbetet dagligen.
 • Har Körkort B

Som person är du kommunikativ med en förmåga att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift. Du trivs att arbeta i team och samarbeta med kollegor samtidigt som du självständigt kan driva ditt arbete framåt och ta nödvändiga beslut.

Du har en hög integritet med en god förståelse för rätt och fel. Du är även trygg i dig själv och med de beslut du fattar. Det är även viktigt att du delar Förvaltarens värdegrund vilken är: vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana - och säger och gör saker vi kan står för.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt på jobb@forvaltaren.se Sista ansökningsdatum är den 8/2 2019. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Magnus Löfgren, Chef IT, 08-706 91 79.

OM OSS

Förvaltaren är Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Genom att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och lokaler bidrar vi till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad.

För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar.

Förvaltaren ingår i den kommunala koncernen Sundbybergs stadshus AB, med fyra systerbolag som ansvarar för Lokalfastigheter, Avfall och vatten, Stadsnät och Bredband

Tillbaka