Vandring för trygghet och trivsel

2019-05-14

Ni hyresgäster är experter på boendemiljö och att träffa er betyder mycket för oss i vårt arbete med att öka trygghet och trivsel i våra stadsdelar. Därför gjorde vi en trivselvandring i Ör tillsammans med er hyresgäster.

- Det är bra att ni kommer hit och  ser hur det är, jag hann ta upp allt jag ville och fick jättebra respons och jag ser nu fram emot att se saker åtgärdade också, säger Gun Ståhlberg, en av alla er engagerade deltagare på vandringen.

Vi märker att denna typ av kontakt är efterfrågad och att ni uppskattar att vi på Förvaltaren kommer ut och lyssnar på er boende.

BRA UPPSLUTNING TROTS RUSKVÄDER

Vädrets makter var verkligen inte med oss denna blåskalla kväll men uppslutningen var kylan till trots riktigt bra. Tillsammans tog vi en sväng runt Spelmanshöjden, Mamsellstigen och Majeldsvägen där ni kunde ställa frågor och informera om saker ni ville ha åtgärdade.

Det var bland annat trasiga trappor, felmonterade cykelställ, sandningen och städscheman som fångat er uppmärksamhet.

BRA MED DIALOG DIREKT PÅ PLATS

- Hyresgästerna kom med bra konstruktiv kritik och jag fick möjlighet att ge feedback direkt och berätta varför vi valt att göra saker på ett visst sätt. Det är viktigt att våra hyresgäster får komma till tals och tas på allvar, säger Daniel Lindberg, teamansvarig på Trädgård hos Förvaltaren och en av deltagarna.

Daniel tycker att det var väldigt smidigt och givande att kunna möta er hyresgäster direkt på plats och få ta del av era synpunkter. Vissa småsaker kunde vi lösa direkt, medan andra, större ärenden får vi ta med oss och finna mer långsiktiga lösningar på.

ni BOENDE ÄR EXPERTER

Moa Arnberg, vår hållbarhetsutvecklare, berättar att trivselvandringar och även de bomöten vi har under året är av stor vikt - det är ju av er hyresgäster vi kan fånga upp saker vi själva kan ha missat som behöver rättas till.

- Det är i dialog med er som bor i våra stadsdelar som vi skapar trygga och trevliga bostadskvarter, förklarar Moa Arnberg.

Tillbaka