Så jobbar vi hållbart för dig - läs vår redovisning

2019-04-04

Nu är den här! Vår års- och hållbarhetsredovisning för 2018. I redovisningen kan du läsa om året som gått, då vi bland annat fått våra första solceller på plats och tagit initiativ till sysselsättningsprojektet Talangakademin i Sundbyberg.

Vidare berättar vi att både hyresgäster och medarbetare ger oss höga betyg även 2018, samtidigt som vi har en fortsatt stark ekonomi. Det är vi stolta över, efter ett år med förändringar som fastighetsförsäljningar och ombildning, vilket minskat vårt bestånd något.

När vi blickar framåt ser vi ett antal kommande stora nybyggnationsprojekt och renoveringar där vi bidrar till att utveckla Sundbyberg. I alla våra projekt har vi ambitiösa miljömål och lägger stort fokus på social hållbarhet, där livet mellan husen spelar en viktig roll.

Är du nyfiken på hur vi arbetar hållbart? Hör gärna av dig så berättar vi mer. Eller varför inte besöka vår årsstämma?

Välkommen på årsstämma 9 april

Sundbybergs stadshus AB och Fastighets AB Förvaltaren (publ) bjuder in till årsstämmor tisdag 9 april 2019, klockan 14.00 i Kulturcentrum, lokal Konferensen i Hallonbergen centrum, Sundbyberg.

Båda årsstämmorna är öppna för allmänheten. Förslag till dagordning, årsredovisning, revisionsberättelse och granskningsrapport kommer att finnas tillgängliga i lokalen.

Tillbaka