Bonustjänster

Vi jobbar hårt och bryr oss lite extra för att du ska ha det bra som hyresgäst hos oss. Därför har vi flera smarta bonustjänster och mycket annat som gör livet lite bättre för dig som hyr av oss.

Egen jour dygnet runt

Vi har egna medarbetare som tar hand om akuta fel under kvällar och helger, exempelvis vid vattenläckor, strömlöst i trapphuset och krossade rutor med risk för personskada. Jouren ringer du på 08-706 91 17.

Trygghetsväktare när något oroar

Vår unika trygghetsservice Tryggve ger dig eskort dygnet runt av väktare när något oroar. Om du till exempel kommer från tunnelbanan kan de skjutsa eller gå med dig hem till porten. Vill du ha någon att prata med på väg hem kan de också finnas med på telefonen. Du kontaktar Tryggve via Nokas på 08-706 91 17. Säg att det gäller Tryggve.

Gratis hämtning av grovsopor

Ungefär en gång en per månad hämtar vi gratis dina grovsopor - nära din lägenhet. Vi kallar vår unika service för grovsopsturnén. Du hittar alla tider i vår kundtidning, på forvaltaren.se och via vår SMS-tjänst!

öppen kö för unga

Du som bor i Sundbyberg behöver bara vara 16 år för att ställa dig i vår bostadskö. Du får köpoäng från första dagen.

Lägenheter för 65-plussare

Vi har 124 särskilt utvalda lägenheter för dig som är 65 år och uppåt. Lägenheterna finns i Rissne, Storskogen, Ursvik och Centrala Sundbyberg. Alla har extra bra tillgänglighet och service runt hörnet. Du söker lägenheterna via vanliga bostadskön.

Fler poäng i bostadskön

Du som bor hos oss och står på kontraktet får 1,5 köpoäng per dag som du bott i din nuvarande lägenhet. Även Sundbybergs unga upp till 26 år, får 1,5 köpoäng per dag. Alla andra får 1 poäng per dag.

Minilägenheter för unga

Vi har 83 minilägenheter för Sundbybergs unga upp till 26 år. Perfekt första boende på 15 kvadrat med minikök, egen dusch och supersnabbt bredband. Vi kallar det för Bo-i-kubik!

Grön el i alla hus

Vi har grön el i alla hus. Det innebär att fläktar, hissar, belysning, passersystem och mycket annat bara använder grön el från förnyelsebar energi.

Barnlek på 90 platser

Lekfullt värre … Kanske är Förvaltaren sverigebäst på lekplatser? Vi erbjuder över 90 lekplatser runt om på våra gårdar – för rolig och säker barnlek.

Miljömärkt fjärrvärme

I alla hus använder vi fjärrvärme med Naturskyddsföreningens märkning ”Bra miljöval”. I dag kommer 98 % av värmen från förnybara källor.

Rissne störst på konst

Sveriges kanske största skulpturpark finns i Rissne. Ett sextiotal skulpturer och konstverk av kända konstnärer finns naturligt inpassade i gröna Rissne, nästan alla på någon av Förvaltarens gårdar!

Trygghetsboende för 75-plussare

På vårt Trygghetsboende får du det bästa av två världar. Du har din egen lägenhet med privat avskildhet. Samtidigt finns en skön gemenskap att delta i – när du känner för det, på dina egna villkor. Vi har 34 lägenheter med ett eller två rum och kök.