Årets julgåva till Sumpan Allstars

2019-01-02

Välförtjänt uppmärksamhet i lokala medier, i TV4, på Aftonbladets hjältegala i december och inte minst från oss på Förvaltaren. Även i år ger vi stolt företagets julgåva till Sumpan Allstars – en parasportsektion inom Sundbybergs IK som ger möjligheter för alla att spela fotboll och innebandy.

– Sumpan Allstars har en fantastisk verksamhet. Jag är genuint glad över att vi kan ge årets julgåva till Allstar. Julgåvan är helt i linje med Förvaltarens hållbara uppdrag och vårt samhällsansvar, säger Förvaltarens vd Petra Karlsson Ekström.

Från fem spelare till fem lag

Och apropå hjältegala. Visst är hon en sann hjälte, Denita Landegren som 2004 startade Sumpan Allstars. Då bestod laget av fem spelare. Men det visade sig snart att behovet var betydligt mycket större än så, och verksamheten växte.

Idag har man fem lag där är alla är välkomna. Matchtaktiken andas spelglädje. Allt är möjligt när Allstars går till match med Årets sporthjälte Denita Landgren som lagledare

Förvaltaren stödjer verksamheten

Över tid har vi på Förvaltaren stöttat Allstars med matchställ, samarbeten på många Nationaldagar och återkommande uppmärksamhet i Förvaltarens kanaler. Och de senaste åren med julgåvan.

Tillbaka